GRATIS GAVE VED KØB OVER 399,- SHOP NU

10 STEP GUIDE
KOREAN SKINCARE

Herunder finder du en udvidet udgave af den koreanske hudplejerutine, hvor alle 10 trin anvendes.Vil du gerne printe vores 10 Step Guide og hænge op?

TRYK HER OG DOWNLOAD SOM PDF

STEP 1 — OLIEBASERET RENS

STEP 1 — OLIEBASERET RENS

Sådan vasker du dit ansigt med en oliebaseret rens:

Første og andet step er en såkaldt Double Cleanse, der begge renser helt i dybden. Den oliebaserede rens bruges til at fjerne oliebaserede urenheder, herunder talg, solcreme og makeup.

Sådan gør du:
Tag en lille smule olie i dine hænder. Massér olien ind i din hud i 60 sekunder. Fjern din øjenmakeup til sidst. Gør en blød vaskeklud våd med varmt vand, og gnid let på dit ansigt for at fjerne olien.

Dup din hud let, eller lad den lufttørre for at undgå at tørre den med et håndklæde, som kan være hårdt for huden. Din hud vil føles superblød, ikke stram og irriteret, som den gør efter at have brugt et skrappere renseprodukt.

FIND DIT PRODUKT RENS FOR FEDT OG MAKEUP
STEP 2 — VANDBASERET RENS

STEP 2 — VANDBASERET RENS

Sådan vasker du dit ansigt med en vandbaseret rens:

Andet step i en Double Cleanse, er et vandbaseret renseprodukt. Det kan enten være skummende eller ikke-skummende og bruges til at fjerne vandbaserede urenheder, herunder sved, luftpartikler og snavs.

Sådan gør du:
Tag en lille smule rens i dine hænder. Skum/fordel ansigtsrensen mellem dine hænder og massér huden i 60 sekunder. Skyl ansigtet med vand, så sæben forsvinder.

Dup din hud let, eller lad den lufttørre, for at undgå at tørre den med et håndklæde.

FIND DIT PRODUKT RENS FOR SVED OG SNAVS
STEP 3 — EKSFOLIERING

STEP 3 — EKSFOLIERING

Sådan fjerner du døde hudceller med en eksfoliering:

Eksfoliering er tredje trin i den koreanske hudplejerutine. Der er to måder at eksfoliere på, hvor vi anbefaler den kemiske peeling, som du kan læse mere om herunder.

Den fysiske eksfoliering:
Den mest anvendte peeling er den fysiske eksfoliering, hvor det f.eks. er korn, kaffegrums eller endda mikroplast, du skrubber huden med. Det er en meget hård metode, der kan ridse huden og derved ødelægge barrieren.

Den kemiske eksfoliering:
Den kemiske eksfoliering indeholder derimod en syre, der jævnt eksfolierer uden at ridse huden. Vi anbefaler:

 • AHA - Frugtsyre.
  Anbefales til tør, aldrende hud, der viser tegn på de første linjer og rynker.
 • BHA - Salicylsyre.
  Anbefales til tilstoppede porer, talg, akne samt generelt fedtet og uren hud.
 • Det rigtige produkt, er alt afhængig af hvad du er til. En fysisk peeling med korn, kan være rigtig hård mod huden, så føl dig frem eller spørg os til råds.

  FIND DIT PRODUKT FJERN DØDE HUDCELLER
  STEP 4 — TONER

  STEP 4 — TONER

  Sådan genopretter du ansigtets pH-balance med en toner:

  Step fire er en toner, der er meget afgørende i den koreanske hudplejerutine. En balanceret hud trives bedst med en lav pH-værdi på ca. 5, så huden er sundest hvis den er lidt sur. En toner er også vigtigt som en base, der klargør huden til at optage mest muligt af de resterende produkter i hudplejerutinen.

  Sådan gør du:
  Fugt en vatrondel med din toner og bevæg den cirkulært rundt på ansigtet, så alt bliver fugtet. Du kan også forsigtigt fordele din toner på ansigtet med hænderne.

  Den rigtige toner, er alt afhængig af, hvad din hud har brug for, så føl dig frem eller spørg os til råds.

  FIND DIT PRODUKT GENOPRET PH-BALANCEN
  STEP 5 — ESSENS

  STEP 5 — ESSENS

  Sådan fugter og øger du antallet af hudceller med en essens:

  Med step fem, skal du påføre en essens, som næsten ikke mærkes ved påføring. Vores meget lette essenser, tilføjer en koncentreret mængde fugt, anti-aging og ingredienser til at fremme hudens glød.

  Sådan gør du:
  Dryp en smule ud i hånden og fordel det groft på ansigtet. Klap forsigtigt din essens ind i huden med hænderne.

  Har du udfordringer med nogle bestemte områder, kan du bruge en essens, der er beregnet til dit problemområde. Føl dig frem eller spørg os til råds, hvis du er i tvivl om noget.

  FIND DIT PRODUKT FUGT OG ØG HUDCELLER
  STEP 6 — SERUM

  STEP 6 — SERUM

  Sådan behandler du et særligt hudproblem med en serum:

  En serum, en booster eller en ampul er alle en del af step seks i den koreanske hudpleje. Døjer du med akne, fine linjer, solskader mv., kan en serum være din redning. Den går specifikt ind og behandler netop det område, du er mest træt af.

  Sådan gør du:
  Dryp en smule ud i hånden og fordel det ansigtet, særligt hvor du oplever dine hudproblemer.

  Føl dig frem eller spørg os til råds, hvis du er i tvivl om noget.

  FIND DIT PRODUKT BEHANDL HUDPROBLEMER
  STEP 7 — MASKE

  STEP 7 — MASKE

  Sådan gennemfugter du dit ansigt og slapper af med en Sheet Mask:

  Fordelen ved en Sheet Mask er, at ingredienserne er i kontakt med huden i lang tid. Derudover er mange kunder glade for vores Sheet Mask, fordi det tvinger dig til at sidde og slappe af i minimum 15 minutter.

  Sådan gør du:
  Sæt masken på et afrenset ansigt, som angivet på pakken. Læn dig tilbage, slap af og mediter evt. i de 15-20 minutter. Når du fjerner masken, kan du fordele resten af maskens indhold på halsen.

  Føl dig frem eller spørg os til råds, hvis du er i tvivl om noget.

  FIND DIT PRODUKT FUGT OG SLAP AF
  STEP 8 — ØJENCREME

  STEP 8 — ØJENCREME

  Sådan minimerer du dybe render, hævede øjne og kragetæer med en øjencreme:

  Det mindste step i den koreanske hudpleje er nummer otte på listen. Din meget sarte og tynde hud under øjnene, bliver lettere irriteret, misfarvet eller hævet og har derfor brug for ekstra pleje. Øjencremer indeholder mere milde ingredienser og er udviklet til særligt sensitiv hud.

  Sådan gør du:
  Sæt en lille dråbe på lillefingeren og dup meget forsigtigt under øjnene, fra knoglen og næsten op til øjenvipperne.

  Føl dig frem eller spørg os til råds, hvis du er i tvivl om noget.

  FIND DIT PRODUKT FJERN MØRKE RENDER
  STEP 9 — ANSIGTSCREME

  STEP 9 — ANSIGTSCREME

  Sådan fugter og bevarer du hudplejen hele dagen med en ansigtscreme:

  Nummer ni på listen i den koreanske hudpleje er en ansigtscreme. Dine plejeprodukter skal ikke gå til spilde, og derfor indkapsler du fugten med en god dagcreme. Der er ansigtscremer til ethvert behov eller problem, som cremen også er med til at behandle i løbet af hele dagen.

  Sådan gør du:
  Brug gerne håndryggen til en passende mængde creme, som du fordeler og dupper på med fingrene. Anvend gerne en creme både på ansigtet og ved halsområdet. Du bør desuden bruge en creme både morgen og aften.

  Føl dig frem eller spørg os til råds, hvis du er i tvivl om noget.

  FIND DIT PRODUKT BEVAR HUDPLEJEN
  STEP 10 — SOLFAKTOR

  STEP 10 — SOLFAKTOR

  Sådan modvirker du pigmentering, rynker og hudkræft med solfaktor:

  Det sidste og 10. step i den koreanske hudpleje er en solfaktor. For ønsker du en glashud, ligesom koreanerne, skal du først og fremmest undgå solens stråler på ansigtet.

  I koreanske solcremer finder man den almindelig faktor som vi kender, og det der hedder PA. PA er en forkortelse for "Beskyttelsesgrad af UVA" Dette er en vigtig forskel, fordi SPF (solbeskyttelsesfaktor) kun måler UVB-beskyttelse, mens PA-klassificeringen kun måler UVA-beskyttelse. Begge typer stråler er dårlige for vores hud, men på forskellige måder. Du kan også finde mange dagcremer eller makeup med solbeskyttelse, men vi anbefaler en decideret solfaktor, som hverken fedter eller gør dig hvid i ansigtet.


  Sådan gør du:
  Fordel forsigtigt din solfaktor på ansigtet og på halsen med fingrerne, hvor du dupper den på huden. Påfør gerne et nyt lag i løbet af dagen.

  Føl dig frem eller spørg os til råds, hvis du er i tvivl om noget.

  FIND DIT PRODUKT BESKYT MOD SOLEN
  ×